Coaching & advies

Als je niet precies weet hoe de nieuwe wereld eruit moet zien voor jou en/of jouw organisatie, dan is dat lastig, oncomfortabel en misschien zelfs bedreigend. Want verdwalen is niet de bedoeling.

Ik ben een wegwijzer, ik zorg voor een veilige oversteek, ik kan je naar de nieuwe plek brengen die je voor jezelf of voor je organisatie hebt bedacht.

Als ik denk aan organisaties in een nieuwe wereld dan zijn dat per definitie organisaties die waarde toevoegen aan het welzijn van mensen op welke manier dan ook. Een plek waar inclusiviteit vanzelfsprekend is. Je hoort erbij en doet mee!

Klinkt dat als een utopie?

Dat is het niet. Het is helder, concreet en tastbaar te maken in het hier en nu. Dit doen we door te herijken met elkaar. Opnieuw de waarde en waarden bepalen. Wat is echt belangrijk? Wat heeft nu precies welke waarde als we er goed over nadenken? Wat kunnen we dan gemakkelijk loslaten en wat nemen we mee op reis?

Ik help om licht te reizen. Om keuzes te maken. Focus en richting te bepalen met een set aan nieuwe waarden die helpend zijn om de beoogde richting op te gaan. Waarden die passen bij het creƫren van de omgeving waar je wilt zijn.

En daarna help ik graag om het vooral ook te gaan doen! Het lef te hebben om onderweg te gaan.